Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Letica

Stručnjak za vojnu sigurnost: Premijer i predsjednik moraju se dogovoriti i izabrati ravnatelja VSOA-e

05.07.2023.
u 20:49

Mandat ravnatelju VSOA-e istječe za pet dana, a konačnog dogovor dvaju političkih brda o njegovu nasljedniku još nema na vidiku

Komentara 7

HO
homofobic
21:06 05.07.2023.

Kada se 2000-te sastala i ujedinila sva politicka فُقَرَاء (izgovori: fukǎra)(znacenje: vulgarna sirotinja) da bi na izborima pobjedili Predsjednika Tudmana ubrzo potom su ukinuli Zupanijski dom a onda srezali sto god se dalo od predsjednickih ovlasti. Sada to Racanovim (citaj veleizdajnikovim) nasljednicima ne odgovara jer Predsjednik Republika vise nije Tudman nego njihov racanov nasljednik a vise manje je bez stvarnih ovlasti koje su oni sami nepromisljeno, brzopleto, zlobno ukinuli!

TA
Talleyard
21:57 05.07.2023.

Utopija je razgovor sa luđakom kojeg su nam nametnuli mediji

Avatar Kajman
Kajman
00:53 06.07.2023.

Zanimljivo je kako Milanović sada inzistira na poštivanju procedura kojih se sam nije pridržavao dok je bio premijer. Ne znam kome još nije jasno kako je ovo tjeranje vlastitog inata Plenkoviću pa makar to išlo na uštrb države ili kako to Milanović voli reći "slučajne" države. Njemu je stalo do Hrvatske isto onoliko koliko je meni stalo do Jugoslavije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije