Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMLAĐE ŽRTVE DJECA OD 4 GODINE
Povratak na članak

Stručnjak s mjesta nesreće: Preživjeli su razbili stražnje staklo i pobjegli iz autobusa

Valjda je vozač zaspao, izgubio je nadzor nad volanom, udario gumom u znak i tu je došlo do nesreće. Autobus se zapalio prvo sprijeda, a onda je izgorio, rekao je Vasko Pirgov, stručnjak za motore s unutarnjim izgaranjem

Komentari 2

HE
Herceg56
11:41 23.11.2021.

... pobjegli iz autobusa...,zašto nisu pomogli nemoćnima i djeci?!

VL
MA
markodoncic
11:38 23.11.2021.

Ako su pola sata prije toga stali na benzinskoj pumpi i imali kratki odmor onda jako teško da bi u tako kratkom vremenu vozač zaspao nakon odmora. Također s obzirom da se radi o relaciji od Skoplja do Istanbula, prekratka je to ruta da bi vozač bio umoran jer praktično tek su krenuli na put.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.