Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idu u karantenu
Povratak na članak

Stručnjaci WHO-a stigli u Wuhan u potrazi za podrijetlom koronavirusa

Kineske vlasti mjesecima dovode u sumnju je li virus uopće podrijetlom iz Kine.

Komentari 8

SK
stjepan.klincic
09:22 14.01.2021.

Čisto licemjerje. Dolaze sada, nakon godinu dana, kada su Kinezi uklonili sne tragove o laboratorijskom porijeklu virusa. Ne bi bilo za nevjerovati kada bi se "utvrdilo! da je virus pobjegao iz kokošinjca u Pušći Donjoj

VL
DU
Deleted user
09:37 14.01.2021.

Slijepci traže iglu u stogu sijena.

VL
Avatar niwrad
niwrad
09:24 14.01.2021.

Uhljebi koji ne rade ništa korisno glume da nešto rade kako bi i dalje parazitirali na grbači radnih ljudi.

VL
ZI
zinedine
09:33 14.01.2021.

Hahahahahahaha, dobra! :):):) Godina tek počela, a već imamo vic godine. :):):)

VL
FE
federicofernandez
09:36 14.01.2021.

Cirkus

VL
Avatar intimus500
intimus500
09:41 14.01.2021.

malo ste se požurili ...samo je prošla jedna godina :)

VL
ZN
znam
13:12 14.01.2021.

"SARS-CoV-2 ima nekoliko jedinstvenih značajki zbog kojih je izuzetno dobro prilagođen ljudskoj infekciji. To je čudno, s obzirom da nije pronađen ni u jednom drugom živom biću. Ako se pokaže da je SARS-CoV-2 odbjegli laboratorijski virus, logičan bi zaključak bioo da moramo ozbiljno ograničiti ili zaustaviti istraživanje dobivanja funkcije (konvencija o biološkom oružju) na patogenima."

VL
SI
sisavac
10:41 14.01.2021.

kako to mislite neprovjerenih informacija, izvješća, kad je jasno da su izvješća iz italije, francuske, španjolske, javno dostupna, i govore da se u tim zemljama virus pronašao u uzorcima iz 8-9 mjeseca 2019. godine, neki i ranije... nitko ne želi biti odgovoran za virus, ni širenje. al malo je pretenciozno tvrditi da je iz kine sve krenulo, da je kina kriva za sve. kina je o svemu direktno izvještavala američke epidemiologe, ekipa iz wuhanskog laboratorija obavijestila vodećeg američkog epidemiologa krajem prosinca 2019 godine o neobičnoj bolesti, slali mu materijal. ameri su prije znali nego kineska partija. jer je taj lab građen uz njihovu stručni i financijsku pomoć, i imaju stalan uvid u sve što se kod njih radi. nema tu mjesta nikakvih teorijama zavjere, korona virusi su česta pojava, svako malo neki novi soj se pojavi, većinom su bezazleni, al eto ovaj nije baš tako lagan. čudo jedno kako nitko amere ne proziva jer još uvijek nisu našli svojeg nultog pacijenta. nitko ne dovodi u vezu ovu bolest sa nesrećom jednog njihovog laboratorija u kojem su proučavali viruse, vojnog labosa. nikom nije čudno što je baš 2019. godine u wuhanu bilo svjetsko vojno sportsko natjecanje. onog trena kad je cijelom svijetu bilo jasno da se ovaj virus ne da jednostavno kontrolirati, zemlje su trebale shvatiti da su isključivo one odgovorne za širenje bolesti. kina je pokazala kako, zapad to nije slijedio. kini nije bio problem 300 mil ljudi blokirati. zapadu je 10.000 problem. dalje znamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.