Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA SOFTVER

Stručnjaci o muljaži s EU fondovima: Velika pljuska za Hrvatsku, svašta bi moglo isplivati

11.11.2021.
u 20:43

Kako struka komentira uhićenja Gabrijele Žalac i klana i hoće li Europa penalizirati Hrvatsku zbog sumnji u prijevaru u aferi Softver? Razgovarali smo s našim stručnjacima Arianom Velom i Simonom Ferjucom.

Komentara 34

SA
sargu123
18:17 11.11.2021.

Pljuska korisnicima a pljusketina umišljenom Plenkoviću.

ZI
zinegoid
18:09 11.11.2021.

bit će urnebes ukoliko se počne propitivati unutar ministarstva rimčeve prije, gdje su nemila sredstva završila u privatnim džepovima odabranih, po čudnim i sumnjivim kriterijima. prisjetimo se samo samohvale rimac da je jedina ona izborila za trojicu poticaje, ostali po dva najviše, kao da im je to ćaćina prčija....

RO
roland
21:22 11.11.2021.

Sad će Gabby prema Nacionalno popravilištu u Remetinec. Dobit će jedan apaurin prije spavanja, tuša nema, a sutra će stražarku zamoliti komad trgovačkog papira i kemijsku da napiše ostavku na sve dužnosti u stranci. Stražarka će uzeti papir, pitati je da li je dobro razmislila i kada Gabby brizne u plač - reći: " "Ajde,ajde, i Josipa je bila, pa nije plakala. Za mjesec dana će te pustiti. Ti barem znaš zašto su te zatvorili i znaš da ćeš za 30 dana van, a ja ovakve kao ti moram gledati i služiti još 20 godina." I zalupit će vratima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?