Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCJENE KRETANJA
Povratak na članak

Stručnjaci: Omikron bi mogao zamijeniti deltu u narednim tjednima

Do kraja sljedećeg tjedna pojavit će se podaci o učinkovitosti cjepiva protiv živog virusa

Komentari 3

DU
Deleted user
10:37 08.12.2021.

Jednostavno moramo potrošiti cjepiva koja smo kupili, pa nećemo ih bacati, predlažem 2 doze da se daju od jednom, da to bude baš booster boostera , usput rješiti će i problem sa srpskim i pravoslavnim brojem tri, jer nitko ne želi nešto tri puta...

VL
DU
Deleted user
10:57 08.12.2021.

Da i kaj onda? Da li nas se siluje sa deltom, omikronom ili frkljevačkim sojem, potpuno je svejedno. Rezultat je isti. Jedino čega se i politika i Pfizer boje jest to, da je omikron na razini prehlade i da više neće moći prodavati cjepivo! Zato i ta medijska kampanja zadnjih dva tjedna!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:38 08.12.2021.

Stručnjaci: Omikron bi mogao zamijeniti deltu u narednim tjednima a stabilna schengenska žilet žica za nepodobne, nesposobne i pokvarene ostaje svoja na svome radi pedantnosti nizozemskih nevinih vitezova.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.