Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije eksplozija ni požar

Stručnjaci odlučni: Znamo zbog čega se ruski zrakoplov srušio u more

Srušen ruski avion
Foto: Reuters
1/5
29.12.2016.
u 11:43

Rusko ministarstvo obrane objavilo je da nema znakova da je u avionu došlo do eksplozije ili požara, dodavši kako je hitna situacija na tom letu trajala deset sekundi, prenosi Reuters.

Pad vojnog zrakoplova Tu-154 koji se prošlog vikenda srušio u Crno more, pri čemu je poginulo svih 92 putnika, uzrokovala je "tehnička neispravnost", otkrio je u Maksim Sokolov, ruski ministar prometa. 

"Jasno da je postojala tehnička neispravnost. Stručnjaci će morati raščistiti razloge za to, te je zbog toga osnovan poseban odbor", rekao je ruski ministar na konferenciji za medije. 

Rusko ministarstvo obrane objavilo je da nema znakova da je u avionu došlo do eksplozije ili požara, dodavši kako je hitna situacija na tom letu trajala deset sekundi, prenosi Reuters. 

Ipak, ministarstvo još uvijek ne isključuje u potpunosti teroristički čin.

General Sergej Bajnetov iz ministarstva obrane rekao je da će trebati minimalno 30 dana da se utvrdi uzrok pada zrakoplova.

"Nadamo se doći do konačnih zaključaka za najranije 30 dana", kazao je on.

Ministarstvo obrane za nesreću krivi ljudski faktor ili tehničku grešku. 

>>Pojavljuju se prve teorije zašto se srušio ruski zrakoplov. Ministarstvo obrane: Nema preživjelih!

Komentara 5

DU
Deleted user
12:13 29.12.2016.

Stručnjaci odlučni: Znamo zbog čega se ruski zrakoplov srušio..............."Nadamo se doći do konačnih zaključaka za najranije 30 dana", ...pa dobro jel znaju ili se nadaju za 30 dana da ce znati

ZU
zulika
14:03 29.12.2016.

cuj VL ,strucnjaci su odlucni" .pa stvarno nemate sta pisat vise pa ponavljate iste stvari 100 x.

DU
Deleted user
12:09 29.12.2016.

hitna situacija.....ahahahaha, da hitna situacija. ja mislio da je hitna situacija samo kad te uhvati proljev. a jel bilo i ugroze, ahahaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije