Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST OD VIRUSA
Povratak na članak

Stručnjaci o kampanji ako izbori budu na ljeto: 'Sve će se preseliti na internet'

HDZ je već debelo u kampanji, za njega radi Stožer, a od ove nedjelje i Crkva.

Komentari 3

TR
trudimSe
19:48 29.04.2020.

glasanje na internet

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
19:48 29.04.2020.

Osim elektroničkog glasovanja preko interneta. Za to nikako da se ostvare uvjeti. Nikako, pa nikako. A tako se HDZ trudi da to ostvari.

VL
LA
larala
09:07 30.04.2020.

Sramotno. Ljudi bez posla, Zagreb razrušen , ne rade posao koji bi trebali a, planiraju izbore kako bi mogli osigurati sebi još 4 g. nerada, dobre plaće i punjenje džepova preko leđa građana ove zemlje. Njima trebaju pod hitno izboriri da bi mogli dizati namete,, naknade, poreze itd, da mogu smanjivati prava radnika i uništavati državu i narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.