Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI UPOZORAVAJU

Zašto nije dobro napisati svoju adresu u oznaci na putnoj torbi

Split: Gužva u trajektnoj luci nakon povećanja broja zaraženih koronavirusom
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.12.2021.
u 00:17

Nije na odmet ni fotografirati svoju putnu torbu prije putovanja

Mnogima je posve normalno da popune oznaku s adresom na putnoj torbi kako bi ista bila lakše nađena ako se izgubi. ali stručnjaci to ipak ne preporučuju.

Naime, stručnjaci objašnjavaju kako postoji veliki rizik da ako ta adresa s putne torbe dođe u krive ruke ili je vide krivi ljudi. Oznaka je vidljiva velikom broju ljudi, a lopovi bi mogli iskoristiti priliku jer ta oznaka znači da je vaš dom prazan. 

Neki putnici umjesto svoje adrese na putnoj torbi napišu adresu prijatelja. Međutim, problem ostaje isti, samo tada u moguću nepriliku dolazi vaš prijatelj.

Stručnjaci stoga preporučuju bolje rješenje, a to je da stavite svoj broj mobitela na oznaku za prtljagu. Na taj način se do vas može doći što je prije moguće u slučaju da se izgubi putna torbu, piše Fenix-magazin. 

Nije na odmet ni fotografirati svoju putnu torbu prije putovanja. Ako se torba izgubi, fotografiju možete pokazati u zračnoj luci i pritom olakšati potragu.

VIDEO: Analiza IRB-a: Dokazana je prisutnost mutacija karakterističnih za novi soj omikron

Ključne riječi

Komentara 8

M3
Miške 3
05:19 05.12.2021.

Traerice su super na ovoj slici

ZZ
zivadin.zivko.kurtovic
04:57 05.12.2021.

Koju školu je potrebno završiti da bi postao "stručnjak"?

Avatar DIXI
DIXI
23:53 04.12.2021.

Koje mudrovanje neiskusnog putnika... Prtljaga se danas proizvodi s poklopcem na držaču adrese. Ako to nemate, napišite na strani suprotnoj od kontakt podataka "address inside" i to ostavite vidljivim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije