Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško uspoređivati podatke
Povratak na članak

Strože kazne - na cestama manje mrtvih

Godinu dana odkad je proglašen "rat" četirima ubojicama u prometu - brzini, alkoholu, pojasu i mobitelu

Komentari 3

ZN
znam
12:52 04.08.2020.

Kao vozac koji prelazi preko 30,000 km godisnje mogu reci da se nista nije promjenilo: i dalje se vozi prebrzo, i dalje vozaci koriste mobitel dok voze, i dalje prolaze kroz crveno svjetlo na semaforu, i dalje ne vezu pojaseve, rijetko koriste zmigavce (a kako ce kada je jedna ruka na volanu a druga na mobitelu). Treba vise edukacije a i nastaviti za visokim kaznama. Prve dvije recenice u auto skoli trebaju biti: Automobil ubija. Automobil zagadjuje.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:41 03.08.2020.

neš ti pojasa ubojice ...ccc

VL
BI
Biouskoli91
22:27 03.08.2020.

Prvih 6 mjeseci spada i dio s koronom, sto je za posljedicu imalo i smanjenje prometa... ali to sigurno nema veze, jelda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.