Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
subvencioniranje stambenih kredita
Povratak na članak

Štromar najavio promjene u stambenoj politici, saznajte što se mijenja

Štromar je rekao da će u rujnu iduće godine biti otvoreni novi natječaji za subvencionirane stambene kredite

Komentari 9

TG
top_gun
15:30 27.12.2018.

štromar misli da je dobar ministar jer uokolo dijeli naše pare, jedva čekam sljedeće izbore da se zauvijek riješimo haenesa...

VL
CA
campa
10:20 27.12.2018.

Kako mislimo napredovati kad nam ministarstva mjenjaju zakone svakih nekoliko mjeseci.Koliko zakona je donešeno u zadnjih nekoliko godina a koliko ih je donio i primjenio u ove dvije godine Štromar.

VL
SV
svakogdana
11:11 27.12.2018.

svaki stan će imati 5 razdjelnika a poslove u stanu će obavljati nadničar saucha

VL
DU
Deleted user
11:16 27.12.2018.

Ne želim ništa saznavati! Saznao sam ja sve već odavno!

VL
PA
pax5
13:06 27.12.2018.

A cijena stanova vrtoglavo raste...

VL
DU
Deleted user
18:56 27.12.2018.

Tja, kaj se more. Štromar Peđa, Divjak dr. Blažica i ostae HNS-ove spodobe odbrojavaju posljednje dane u Vladi. Čeka se samo da vrhunski politički trgovac Bandić Miki malo prizdravi (na tom mladom ljetu daj mu Bog zdravlja i svega obilja)) pa da sa svojih 12 saborskih zastupnika (inače skupljenih s kolca i konopca) izazove njegovu banskodvorsku ekscelenciju Andrjušu P. i njegova štitonošu Jandroković Gogu zvanog Njonjo na megdan junački. Eto nama tzv. običnim ljudima uskoro još jednoga političkog igrokaza za uveseljavanje puka hrvatskoga, jer od možebitne rekonstrukcije Vlade neće biti druge koristi. Osim što će to značiti HNS-ov definitivni kraj i odlazak, štono bi rekli "regionci", na "smetlište istorije". A takav scenarij uopće nije za bacanje, dapače. I-ju-ju!!!.Ju-hu-hu!!!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:09 27.12.2018.

Kad će Bandić više dovabiti tog jednog-dva da Plenki krene u drugu fazu i šutne ove iz vlade. Ne mogu ja to dočekati, ali što ću, strpljen-spašen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.