Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na radu

Stroj izbacio komade odjeće pred šokiranog kolegu

pao u drobilicu (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
22.03.2011.
u 10:30

Tijelo nesretnog Bojana Zvošeca pronašao je kolega koji je vidio da stroj radi i izbacuje komade odjeće mrtvog poslovođe

Bojan Zvošec (44) iz Kotoribe poginuo je u stravičnoj nesreći na radu na stočnoj farmi Agromeđimurja kraj Donje Dubrave. U utorak rano ujutro otišao je samljeti stočnu hranu i upalio traktor koji pokreće stroj za drobljenje kukuruzovine i sijena. Upao je u stroj i na mjestu poginuo. Kako se nesreća dogodila, je li mu stroj zahvatio komad radne odjeće ili ruku pokušat će ustanoviti istraga koja je počela nekoliko sati poslije nesreće.

– Žao mi je čovjeka, bio je dobar kao kruh. Radim na farmi 40 godina i nikada se ovakvo nešto nije dogodilo. Užas! – jedva je nalazio riječi jedan od radnika. Nesretnog Zvošeca, koji je na farmi bio poslovođa, pronašao je kolega koji je zapazio da ga dugo nema pa ga je pošao potražiti. Traktor i stroj su radili. Ugledao je komade odjeće koje je stroj izbacivao i posumnjao na najgore.

Nazvao je Hitnu pomoć i policiju koja je dojavu primila u 8.59 sati. Tijelo je poslano na obdukciju na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, a identitet stradalog radnika službeno će se ustanoviti analizom DNK. Pokojni Zvošec iza sebe je ostavio suprugu i troje maloljetne djece. Bio je poznat i kao vrsni sportaš i ljubitelj malih životinja. Bio je tajnik Udruge uzgajivača malih životinja Međimurska lastavica i sudac na natjecanjima malih životinja.

Ključne riječi

Komentara 5

MR
mirha.rudes
17:13 22.03.2011.

Alkotest.

DU
Deleted user
17:44 22.03.2011.

drzavno tuziteljstvo ce pokrenuti postupak protiv poslodavca ako su mjere sigurnosti na radnom mjestu bile lose... Ako je unesreceni i bio pod utjecajem alkohola, onda je opet poslodavac kriv da mu je dopustio raditi u pijanom stanju. isto tako njegovaa familija moze tuziti poslodavca... hrvatski super pravni sistem ce izboriti pravdu...

KO
kotoripcanka_
18:36 22.03.2011.

Bojana smo svi doživljavali kao najpošteniju osobu.Uvijek se borio za istinu ,bio radišan i pravedan čovjek. Sama činjenica da se spominje alkohol kod čovjeka koji se sve godine ponašao profesionalno i na poslu i na ostalim dužnostima vrijeđa i sam spomen na njega kako osobe koje su ga poznavale,a kako tek njegovu obitelj. R.I.P. Bojane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije