Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demografija
Povratak na članak

Strmota: 'Prije ne, nego da, ali možda bih pod nekim uvjetima prihvatio poziciju ministra'

Novinari su tada konstatirali da su te mjere predstavljene već prije tri mjeseca, a Strmota se neočekivano složio s novinarima i nazvao sve to 'jednim velikim folklorom'

Komentari 3

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
16:37 13.06.2018.

Strmi, kupi si kičmu! Kad si dao ostavku svi su mislili da ju imaš!!! Beskralježnjaci su niži oblik života i gmižu po saboru!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:32 13.06.2018.

jedan jedini posteni Hdzovac.

VL
DU
Deleted user
16:26 13.06.2018.

Moze hrvatska oformiti i 4 ministarstva za problematiku iseljavanja ali nista se nece i ne moze uciniti...jer lavina iseljavanja je pokrenuta ..a zaustaviti je mogu radna mjesta sa normalnim placama a sve ostalo su price kgk plenkovica njonje i sonje...kadd vidite komunikaciju kgk i njonje sve vam je jasno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.