Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TA AMERIKA

Striptiz klub u Detroitu zaposlio 14-godišnju djevojčicu

Striptiz
Reuters
24.04.2010.
u 16:29

Djevojku je iz kluba prošlog tjedna izvukla njezina majka kad je saznala da joj kći zarađuje kao toples plesačica

Menadžer striptiz kluba u Detroitu Andrew Hutson (31) optužen je za seksualno zlostavljanje djeteta jer je kao toples plesačicu zaposlio 14-godišnjakinju, javlja AP. Sumnja se da je maloljetnica plesala nekoliko večeri u tjednu u "All Star topless baru", te da je zarađivala 350 dolara na noć. Djevojku je iz kluba prošlog tjedna izvukla njezina majka kad  je saznala da joj kći zarađuje kao toples plesačica.

U policiji ističu da im je "All Star topless bar" stalan trn u oku. U klubu se, naime, u proteklih šest godina u 14 navrata pucalo, od čega je u tri slučaja bilo i ranjenih.

Komentara 4

Avatar Gricka**
Gricka**
20:55 24.04.2010.

Sarkozi Obami odmah treba urucit pismo u kojem duboko zali zbog moguceg vrijedjanja osjecaja vlasnika strip kluba. Liberte’ fraternite egalite!!!!

KU
kukuriku
18:18 24.04.2010.

Recesija.....

UK
Ugo Kajvez
21:51 24.04.2010.

Moralna zajednica nema što, ...... i da mi netko priča da je američka civilizacije neće propasti .......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije