Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norveški ministar
Povratak na članak

Støre: Pristupni pregovori mogli bi biti završeni za nekoliko tjedana

Ministar Støre dao je čvrstu podršku hrvatskom članstvu u Europskoj uniji

Komentari 17

1J
1japan
02:15 21.04.2011.

sada se sprdaju sa nama seru i lažu a nase budale im vjeruju umjesto da ih ispedaliraju.

VL
OB
-obrisani-
23:01 20.04.2011.

...ovi su totalno poludili...ima li nekog normalnog u ovoj drzavi? pa Norveska nije ni clanica EU...i sad da oni nas podrzavaju.........jooooooooooooooj...strava

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
23:08 20.04.2011.

Nelegitimna hrvatska vlast dolazi u vremenski tjesnac - završetak \"pregovora\" (dosad su i vrapci na grani saznali da se ne radi ni o kakvim pregovorima, nego o stalnim ustupcima nesposobne i anacionalne vlasti) s EU će se desiti prije završetka žalbenog postupka hrvatskih uznika u Haagu. Trebat će referendum organizirati prije. Dotad će potrošiti puno više od, javnosti poznatih 15 milijuna kuna, za reklamiranje EU. To će nam biti minimalna šteta (našim novcem plaćaju reklame okrenute protiv naših interesa). Onu veću nećemo dopustiti. Na referendumu će većina Hrvata zaokružiti NE! Inače, Norveška nije članica EU, tako da je ova samoreklama samodopadnog seljaka iz okolice Bjelovara (Jandrokovića) promašena. No, ta sirovina će platiti i reklamni dolazak norveškog kralja! ne bi li zadobio koji postotak na referendumu. Hrvati se bude...stoko izdajnička!

VL
DU
Deleted user
00:23 21.04.2011.

--------------------------------------- Najnovije vijesti - prije 4 sata --------------------------------------- Poruka iz Bruxellesa: \"Želite u EU? Obračunajte se sa svojim ratnim zločincima!\" \"HRVATSKA mora nastaviti s reformama. Posebno u ključnim područjima pravosuđa, borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala - ali i procesuiranjaa ratnih zločina\". Nedvosmislena je to poruka koju su šefovi Europske unije iz Bruxellesa uputili vladi Jadranke Kosor nakon jučerašnjeg zatvaranja dodatna dva poglavlja u pretpristupnim pregovorima. Europi nije dugo trebalo da prepozna rađanje nacionalističkog ekstremizma u Hrvatskoj nakon presude Anti Gotovini i Mladenu Markaču u Haagu. Upozorenje službenom Zagrebu, koje prenosi agencija AFP, da \"Hrvatska mora izgraditi uvjerljiv rezime na ovim područjima\", posebno na području procesa protiv ratnih zločinaca, nedvojbena je poruka da EU neće tolerirati nikakvo ekstremno desničarenje ni govor mržnje kakvom smo svjedočili nakon presude. Neki su \"ugledni\" analitičari proteklih dana zaključili kako bi bilo najbolje da nam EU progleda kroz prste i što brže privede pregovore kraju kako se hrvatski građani ne bi do kraja okrenuli euroskepticizmu. No, Europa je odlučila zauzeti sasvim drugačiji pristup: inzistiranje da se Hrvati napokon suoče sa zločinima koji su u Oluji počinjeni pod nazivnikom patriotizma i okrenu se budućnosti. ... (index.hr) P.S.: Banda lopovska!

VL
XA
xaron
00:35 21.04.2011.

Trebamo insistirati na uklanjanju svih zastava EU sa javnih mjesta jer su postavljene ilegalno. Nime, mi nismo clanica EU pa nema mjesta ni za te zastave. Ako vec toliko volimo zastave, postavimo zastave UN, Crvenog Kriza.. jer tu smo clanice.

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
00:35 21.04.2011.

mask Ti ih nazivaš bandom lopovskom razočaran zbog takve reakcije? Od bande se drugačije i ne može očekivati. No, za razliku od tebe, smatram kako je ta reakcija iz EU - odlična! Vlast ne može zaustaviti naprasno \"desničarenje\" (a toj EU bagri je desničarenje svako iskazivanje domoljublja, to je ono što ne mogu podnijeti - da bismo ušli u njihov krug, moramo prezreti sebe i naciju),a ne može sebi ni priuštiti dalji progon hrvatskih branitelja (koji su EU bagri odreda - ratni zločinci) bez posljedica. Ozbiljnih! Ne oviakvih benignih, kakve smo dosad u prosvjedima gledali.

VL
CU
cunt
00:58 21.04.2011.

dvjema zemljama s bogatom pomorskom i brodograđevnom prošlošću . ma daj skini mi se.................

VL
JO
johnxxx
01:17 21.04.2011.

Ma kakva EU. Stvari su se okrenule naopako. EU je novi Sovjetski Savez u kojem se sve mora raditi kako naloži politbiro iz Brisela. Nema od EU ništa, tamo će Hrvatska nestati kao država. Treba se okrenuti Rusiji, ma kako to zvučalo nelogično, jer je EU jedna masonska kaša za uništenje nacionalnih država i čitavih nacija. Nasuprot tome, Rusija je, iako pravoslavna, kršćanska zemlja u kojoj ne vladaju masoni, homoseksualci, masonski mediji i Soroševe nevladine udruge kao u EU.

VL
Č7
čvor2.76
06:54 21.04.2011.

Ovaj Norvežanin nas hebe. Da, pregovori mogu biti završeni za nekoliko tjedana ali nisu rekli koje godine. Nama je takvo rasulo u pravosuđu da to Norvežani nemogu ni zamisliti. Obične glupe parnice traju godinama jer su nam takovi zakoni. HITNO:: 1.IZBORI 2.SMJENA BAJIĆA 3.MMF

VL
CI
cicibela
08:34 21.04.2011.

Njemački list \"Tageszeitung\" (TAZ) u svom se današnjem komentaru obrušio na ideale Europske unije i eurozone. „Ideal o jedinstvu Europe kao krajnjoj točki povijesnog napretka koji nema alternative, UVIJEK JE BILA IDEJA JEDNE MALE ELITE, UTOPIJSKA REAKCIJA NA STRAHOTE DRUGOGG SVJETSKOG RATA I ZAMJENA ZA PROPALE IMPERIJALNE SNOVE SVJETSKIH SILA. Uvođenje eura kao političkog projekta koji je Europu trebao staviti u rang sa SAD bio je njegov posljednji uspeh. Da je euro ekonomska besmislica, zato što gospodarstva ne podnose zajedničke centralne banke, osvećuje se u krizama koje redovno izbijaju svakih pola godine. U Grčkoj prije godinu dana, u Irskoj i Portugalu prije pola godine, a tko je na redu u jesen 2011. godine odrediti će špekulanti na financijskim tržištima

VL
MM
Mladen Miletić
14:52 21.04.2011.

Støre: Pristupni pregovori mogli bi biti završeni za nekoliko tjedana, ali kudfa srljaste vi balkanđije kao guske u maglu. Imate vašu ljepu slobodnu bez Srba međunarodno jako priznatu ( naročito u hagu sa podpisima sudaca !) i samostalnu i demokratsku. Šta več ste se je prezasitili i najrađe najstraije inajmlađe i bi trk briši giljaj u zlatu EU . Bolestan jako bolestan narod ili netko laže li laže kada jedno ili drugo kaže ?

VL
UK
Ugo Kajvez
00:55 22.04.2011.

Google ........... . volim hrvatsku ne u eu

VL
UT
utatica
19:25 22.04.2011.

Gle luđake, kaj oni ne kuže da hrvatski narod nema interesa uči u EU. Bagri se žuri da dođe do love i dobije još jedan mandat, a već iduće godine moramo dati 5 milijardi za članstvo. Danas proičitah u JL:L: talijani kažu neka prihvatimo libijske izbjeglice pa ćemo brže u EU! Čini se da se radi ove naše traljave autistične vlade koja već godinama ponvlaja samo jednu mantru: EU a EU se većč od koje već polako sprda s njuihovim autizmom: Odrecite se ZERP-a, Uvrstiti u Zakon o suzbijanje diskriminacije termin \"rodni identitiet\" uhitiite Gotovinu, dajte topnmičke dnevnike, odrecite se djela Piranskog zaljeva, uhićujte branitelje, dajte srbijanciam sve što zatraže, ne uhićujte srbijance za ratne zločine radi suživota, zbirnite libijce, skinite gače pa će te u EU. Ma dajte nas ostavite na miru, a za ovo skidanje gaća ta će bagra ionako odgovarati, poiglavito naša veleposlanica onite se od nas za sva vremena, smrad u Haagu koja je slavila uhićenej Gotovine, koja bagra, prije nje je veleposlanik bio Frane Krnić koji je radio za CIU, osobno znam jer sam u Rimu dolazila s njim u kontakt kao i sa talijanksim tajnim službama!

VL
UT
utatica
19:26 22.04.2011.

Gle luđake, kaj oni ne kuže da hrvatski narod nema interesa uči u EU. Bagri se žuri da dođe do love i dobije još jedan mandat, a već iduće godine moramo dati 5 milijardi za članstvo. Danas proičitah u JL:L: talijani kažu neka prihvatimo libijske izbjeglice pa ćemo brže u EU! Čini se da se radi ove naše traljave autistične vlade koja već godinama ponvlaja samo jednu mantru: EU a EU se većč od koje već polako sprda s njuihovim autizmom: Odrecite se ZERP-a, Uvrstiti u Zakon o suzbijanje diskriminacije termin \"rodni identitiet\" uhitiite Gotovinu, dajte topnmičke dnevnike, odrecite se djela Piranskog zaljeva, uhićujte branitelje, dajte srbijanciam sve što zatraže, ne uhićujte srbijance za ratne zločine radi suživota, zbirnite libijce, skinite gače pa će te u EU. Ma dajte nas ostavite na miru, a za ovo skidanje gaća ta će bagra ionako odgovarati, poiglavito naša veleposlanica onite se od nas za sva vremena, smrad u Haagu koja je slavila uhićenej Gotovine, koja bagra, prije nje je veleposlanik bio Frane Krnić koji je radio za CIA-u, osobno znam jer sam u Rimu dolazila s njim u kontakt kao i sa talijanksim tajnim službama!

VL
DH
dalibor.hren
08:01 23.04.2011.

Što se mena tiče, pregovori mogu biti dovršeni i sutra, ali ne znam koji će se idiot na referendumu izjasniti \"za\" pristup EU!?

VL
JE
JelenaSon
02:09 26.04.2011.

Smatram bilo kakvo pristupanje organizacijama sa ciljem umanjivanja i konačnog uništenja državnog i kulturnog legtimiteta izdajom države koje treba biti kažnjivo ustavnim zakonom, TOČKA!

VL
MA
maraosta
17:53 26.04.2011.

Europski kapitalisti novcem osvajaju tuđe teritorije i tuđa prirodna bogatstva.Europska unija je fašistička tvorevina .Europska unija je nelegalna država.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.