Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Stravično: Vozilom presjekao betonski rasvjetni stup i poginuo

prometna nesreca,gunja (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
25.08.2013.
u 12:56

O silini udarca govori i to da je vozilo uništeno, a da je beživotno tijelo mladića iz vozila izvučeno tek nakon što su vatrogasci isjekli smrskane dijelove vozila.

Jedna osoba je smrtno stradala u prometnoj nesreći koja se jutros, oko 6 sati, dogodila u Gunji. Prema neslužbenim informacijama iz ovoga posavskog sela smrtno je stradao 22-godišnji mladić iz Gunje Dražen T.

Do prometne nesreće je došlo prilikom povratka kući kada je sa svojim osobnim vozilom, Opel Vectra, udario u betonski stup javne rasvjete koji je od siline udarca i brzine presjekao. O silini udarca govori i to da je vozilo uništeno, a da je beživotno tijelo mladića iz vozila izvučeno tek nakon što su vatrogasci isjekli smrskane dijelove vozila. Stradali vozač ima majku, petero braće i sestru.

>>Šestero ozlijeđenih, jedna osoba kritično nakon sudara na Braču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije