Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mučenje životinja

Stravično ubijanje životinje: Mački zavrnuo vrat i bacio ju u drvo

Mučenje životinje
Foto: Screenshot YouTube
1/2
18.08.2012.
u 16:43

Mladić na snimci mačkici prvo zavrće vratom, zatim ju baca u drvo, a onda u šikaru. Sve su to snimili, a snimka stravičnog zlostavljanja životinje pojavila se na internetu

Večernjem listu je dojavljeno o novom slučaju stravičnog zlostavljanja životinja, ovoga puta na daruvarskom području.

Naime, u dojavi se navodi da među Daruvarčanima na Facebooku od jučer kola snimka na kojoj jedan maloljetnik zavrće vratom maloj crnoj mački, baca ju u drvo, on i snimatelj gledaju kako krvari te ju naposljetku uz pogrdne riječi i psovke bacaju u šikaru.

U Policijskoj upravi Bjelovarsko-bilogorskoj kažu kako imaju dojavu o sličnom događaju, ali ne i podatak o počiniteljima te da daruvarska policija još provodi istragu.

Komentara 67

DI
duncan_idaho
17:03 18.08.2012.

ovakva čudovišta šeću među nama svaki dan. on bi to isto napravio i djetetu kad bi znao da nebi snosio zakonske sankcije. ovakvi sadisti i podmeću požare jer im je tuđa patnja duhovna hrana.

BO
boston
17:11 18.08.2012.

@vecernji Deleted by normalan svijet

CR
Creolucis
18:31 18.08.2012.

Između ostalog možete reći hvala odgojno-obrazovnom sustavu iz doba Marije Terezije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije