Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽIVI PAKAO'

Stravično otkriće u skladištu: Uginulo tisuće životinja, sve je zaudaralo na trulež

Ljubimci uginuli u kutijama
Foto: Utopia/Sister Hua
02.10.2020.
u 10:01

Nesretne životinje u kutijama su bile bez vode i hrane najmanje tjedan dana prije nego što je slučaj otkriven.

Aktivisti za spašavanje životinja ostali su zgranuti otkrićem u skladištu koje se nalazilo u kineskom gradu Luoheu, u provinciji Henan, gdje su pronašli najmanje 5000 mrtvih kućnih ljubimaca koji su se nalazili u kartonskim kutijama.

Spašeno je samo 200 životinja, a tisuće pasa, mačaka, zečeva i zamoraca umrlo je najvjerojatnije zbog gušenja, dehidracije i gladi. Životinje su navodno došle s farme u istočnoj provinciji Anhui, a trebale su doći do kupaca širom zemlje. Budući da je slanje životinja u običnom pakiranju ilegalno u Kini, aktivisti smatraju da su životinje zaglavile u skladištu nakon što je prijevoznička tvrtka odbila dostavljati pakete budući da bi time kršili zakon, piše Independent.

– Stanica je bila pretrpana kutijama s tisućama životinja koje su već uginule, a cijelo mjesto zaudaralo je na trulež – rekla je sestra Hua, osnivačica dobrotvorne organizacije Utopija.

– Bilo je to kao živi pakao – dodala je.

Nesretne životinje u kutijama su bile bez vode i hrane najmanje tjedan dana prije nego što je slučaj otkriven. 

Pogledajte i video: Ulovili zvijer koja jede kućne ljubimce?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije