Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI VIDEO
Povratak na članak

Stravično mučenje u Rusiji: Procurile snimke brutalnosti policajaca u kažnjeničkom logoru

Jedna od žrtava navodno je nakon toga umrla u bolnici

Komentari 10

MX
Mister X
20:36 23.02.2021.

Što se tiće Nevaljalnog,. ja bi da sama netko u Rusiji tražio da u koliko se dobiju bilo kava sankcije da sam ja netko ja bi mu to stavio na teret zbog sramoćenja i širenje laži protiv države i osobaave i osoba te štete koja je nastala njegovim djelovanjem . U slučaju snakcija .Štete u milijardama ponovo suđenje trostruka kazana..u odnosu na sada . Za vele izdaju ...............

VL
XA
xaron
20:11 23.02.2021.

Prema UN izvješču, US ima više zatvorenika nego Kina i Rusija zajedno.

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
19:47 23.02.2021.

Ruski neovisni mediji :)

VL
Avatar dobry
dobry
17:35 23.02.2021.

Što zna naš Petković što je ruski pendrek, nakon 2 boce jeftine votke i plivanja "u Moravu" na -40C!? Mogli bi ga umlatiti k'o vola u kupusu, a on ne bi imao pojma...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:26 23.02.2021.

Koji mediji prenjeli neovisni ili Reuters..Sta u America,mole Boga, sa zatvorenicin.Tamo ubijaju na pogresni korak.Pitajte ZUUTI PRSLUKA u Francuskoj, kako mlate..

VL
JO
jorgen
16:59 23.02.2021.

Eto baš slučajno "neovisni mediji" (čitaj: sa stranim sponzorstvom) iskopali neku snimku, bez konteksta, par trenutaka nego njihov plaćenik Navalny treba biti poslan iza rešetaka zbog korupcijskih afera s francuskim tvrtkama. Slučajne slučajnosti. Za razliku od scena također dostupnih u američkim zatvorima (koji btw. imaju najveću zatvorsku populaciju na svijetu - čitavih 2.3 milijuna(!) - but who cares?)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.