Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI

Stravična nesreća u Srbiji: U sudaru poginula četvorica mladića, ima i ozlijeđenih

Slavlje nakon plasmana Srbije na Svjetsko prvenstvo u Katru
Milan Maricic
27.12.2021.
u 09:05

Na teritoriju grada Novog Pazara danas je proglašen Dan žalosti, povodom tragične smrti četvorice mladića.

Stravična nesreća dogodila se u nedjelju oko 21,45 sati u mjestu Lukare, kod Novog Pazara u Srbiji u kojoj su poginule četiri osobe  a dvoje je ozlijeđeno. Naime, došlo je do sudara dva osobna vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su preminula na mjestu događaja, dok su iz drugog vozila dvije osobe prevezene u bolnicu.

Poginuli su mladići starosti od 22 i 23 godine i dvoje od 20 godina. Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika, a sudjelovala su tri vozila, pišu Pazarske novosti.

Poginuli mladići bili su u vozilu marke Volkswagen Golf. Tijekom pretjecanja došlo je do izravnog sudara s automobilom iz suprotnog smjera. Teške ozljede zadobio je vozač drugog automobila, dok su trudnica i troipolgodišnji dječak, lakše ozlijeđeni.

Na teritoriju grada Novog Pazara danas je proglašen Dan žalosti, povodom tragične smrti četvorice mladića. 

Ključne riječi

Komentara 10

VU
vucijak
11:24 27.12.2021.

Mladost, ludost i neiskustvo.

MM
miha-m
09:47 27.12.2021.

sklizak kolnik ili neoprezno pretjecanje???

IC
ICCO
10:13 27.12.2021.

Zašto ne objavljujete I crne kronike iz Mađarake, Rumunjske ili Slovačke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije