Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad u provaliju

Stravična nesreća u Maroku − u slijetanju autobusa 42 poginulih

maroko,nesreća
AFP/PIXSELL
04.09.2012.
u 13:51

Vjeruje se kako većinu putnika čine Marokanci, zasad nije poznato ima li među stradalima stranaca

Najmanje 42 ljudi poginulo je jutros u padu autobusa u provaliju na jugu Maroka, prenosi BBC. U nesreći je ozlijeđeno još najmanje 24 ljudi, od kojih su neki pretrpjeli teške ozljede, a svi su hospitalizirani. Vjeruje se kako većinu putnika čine Marokanci - zasad nije poznato ima li među stradalima stranaca.

>> Autobus u Pakistanu sletio s ceste, poginulo 26 djece

Autobus je putovao između gradova Marrakesh i Zagora, a nesreća se dogodila blizu Zerktena u provinciji Haouz, javljaju lokalni dužnosnici. Uzrok nesreće zasad je nepoznat.

U prometnim nesrećama u Maroku je lani poginulo više od 4000 ljudi, što je porast od čak 11,6 posto u odnosu na godinu prije. U dvjema autobusnim nesrećama u srpnju poginulo je 26 ljudi.

>> U nesreći autobusa u Nepalu poginulo 38 hodočasnika

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije