Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDARILI SE KAMION I AUTOMOBIL

Stravična nesreća u BiH: Poginulo više osoba, među njima i beba?

Foto: S. Sletović/Avaz.ba
30.09.2019.
u 17:01

Na mjesto nesreće stigli su i članovi obitelji stradalih kojima je zbog šoka pružena liječnička pomoć

Dvije žene i beba poginule su u ponedjeljak u teškoj prometnoj nesreći u okolici Sarajeva, objavili su lokalna policija i istražitelji.

Lokalni mediji prenose da su u poginule beba, njezina majka i baka.

Nesreća se dogodila kada se kamion izravno sudario s putničkim automobilom Peugeot 308. Automobil se od siline udara gotovo posve raspao, a dvije žene i beba poginule su na licu mjesta.

Do sudara je došlo u mjestu Zovik na magistralnoj cesti Sarajevo-Mostar. Promet je zbog očevida bio prekinut satima. Okolnosti nesreće još se istražuju. 

Kako piše Avaz.ba, vatrogasci su morali izrezati lim automobila kako bi izvukli stradale osobe, a obitelji žrtava zbog pretrpljenog šoka je pružena liječnička pomoć

Ključne riječi

Komentara 1

NL
ne_lupetaj
19:55 30.09.2019.

Jel to zasluzan telefon ili bla, bla, bla jer je ocigledno da su presle u suprotnu traku i naletile pod kamijon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije