Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija i požar

Stravična nesreća: Snimljen trenutak smrti američkog novinara

Trenutak eksplozije automobila Michaela Hastingsa
Live Leak
29.07.2013.
u 12:07

Riječ je o snimkama nadzorne kamere jednog restorana u Los Angelesu koje prikazuju kako je Hastingsov Mercedes, koji je vozio velikom brzinom, udario u drvo i zapalio se.

Nova snimka nadzorne kamere pokazuje posljednje trenutke prije nesreće i eksploziju automobila američkog novinara Michaela Hastingsa, koji je nekoliko sati prije smrti u e-mailu rekao prijateljima da ga prati FBI.

Riječ je o snimkama nadzorne kamere jednog restorana u Los Angelesu koje prikazuju kako je Hastingsov Mercedes, koji je vozio velikom brzinom, udario u drvo i zapalio se.
Hastings je poginuo na mjestu događaja. Vlasnik pizzerije Mozza snimku je predao policiji dan nakon nesreće, a video se sada pojavio i u javnosti, piše The Blaze.

Nakon smrti Michaela Hastingsa ostalo je mnogo neodgovorenih pitanja, a nade u neke odgovore polažu se u rezultate obdukcije i toksikološkog nalaza. Od nesreće je prošlo više od mjesec dana, a službeni uzrok smrti još nije poznat. Prije smrti Hastings je u e-mailu prijateljima rekao da radi na velikoj priči te da se mora sakriti na neko vrijeme. Prema tvrdnjama Wikileaksa Hastings je kontaktirao njihovu odvjetnicu jer je smatrao da ga istražuje FBI.

Hastings, inače nagrađivani novinar, najpoznatiji je po svojim izvješćima o ratu u Iraku i najviše po članku za Rolling Stone koji je rezultirao ostavkom generala Stanleyja McChrystala. Bio je prepoznatljiv i po žestokoj borbi protiv nadzora novinara od vlasti.

>> Snimka će otkriti detalje nesreće sina vlasnika TV Pinka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije