Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Stravična nesreća još jednom dokazala zašto su slušalice loša ideja u prometu

nalet Hitne
Foto: Screenshot
1/2
06.06.2019.
u 23:21

Liječnici se bore za život 14-godišnje djevojčice nakon što je na nju naletjelo vozilo Hitne pomoći

Djevojčica (14) iz Ukrajine teško je stradala vozeći svoj bicikl, a na nju je naletjela Hitna pomoć koja je pod rotacijom jurila cestom.

Tinejdžerica je, naime, imala slušalice u ušima pa nije čula sirenu Hitne pomoći dok je prelazila cestu na označenom pješakom prijelazu.

Iako se na snimci koja kruži internetom vidi kako je vozač hitne pomoći pokušao zakočiti, vozilo ju je svejedno udarilo i odbacilo nekoliko metara.

Djevojčica je s teškim ozljedama prevezena u regionalnu dječju bolnicu gdje se liječnici bore za njezin život.

Nesreća se dogodila jučer u gradu Vinnitsa, a u Ukrajini su u samo prva četiri mjeseca ove godine u prometu poginule 822 osobe.

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
06:30 07.06.2019.

Loš i neiskusan vozač hitne pomoći

BR
Brankko
02:45 07.06.2019.

"u gradu Vinnitsa"?! Ukrajinski, s prijepisom u latinicu: Vinnyca. Isto ime kao i Vinica kod Varaždina i Vinica kod Tomislavgrada (njegovo prijašnje ime Duvno ima povijest i pretpovijest od više od dvije tisuće godina). -- Dakle bilo bi: u gradu Vinnyci (kao što ne kažemo "u gradu Rijeka", "u gradu Pula", "u gradu Krapina"... i kao što uostalom ne velimo "u mjestu Vinica kod Varaždina").

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije