Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAJKA PRERASLA U TRAGEDIJU
Povratak na članak

Otkrili posljednje riječi pilota: 'Pomozite nam, padamo'

Šestero preživjelih može svoju sudbinu zahvaliti činjenici da avion nije eksplodirao - ili je iscurilo gorivo, ili ga je ispustio pilot da umanji tragediju

Komentari 5

AD
adrian1
08:08 01.12.2016.

Dajte se odlučite da li je ostao bez goriva ili je ispustio gorivo, a možda da se pričeka kraj istrage???

VL
HE
headlock
01:49 01.12.2016.

zašto je tražio koordinate ? - pa da mu daju lokaciju bilo kojeg aerodroma u blizini ili neke travnate ravne površine pa da ga spusti prije nego skroz izgubi visinu, jer - avion leti uz pomoć krila, a motor samoo daje potisak.....a najviše ga je zaribao mrak, ne bi ni tražio koordinate, već bi vidio nešto ravno i tamo bi ga spustio, ovako, jadnik, nije imao sreće i puno izbora

VL
NV
novo vriijeme
08:49 01.12.2016.

a šta je bilo s tim aerodromom dva pota je okružio područje, nisu mu dali koordinate, nisu mu dali prioritet, tu nešto nije u redu. I kako može avion ostati bez benzina.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:24 01.12.2016.

tragedija velika.nije se sigurno vozit u avionima

VL
SS
sokac sa drave
12:56 01.12.2016.

Htio bi podsjetiti na pocetak pravljenja aviona pokusna letenja i mnogo padanja sa zrtvama.Tada je jedan pametan covjek reko:Da je Bog predvidio kod ljudi da mogu letjeti onda im bi stvorio krila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.