Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODLEGLA OZLJEDAMA

Strava u Zagrebu: U bolnici preminula žena koju je kod Kvatrića upucao muškarac

U pucnjavi u Zagrebu ozlijeđena ženska osoba
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/10
05.04.2024.
u 09:32

Policijski službenici ozlijeđenu ženu su izvukli iz stana te joj je pružena liječnička pomoć

Zagrebačka policija izvijestila je o pucnjavi u Zagrebu. Kako su priopćili, jutros je oko 7.25 sati na području Maksimira muškarac u stanu ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je ozlijedio članicu obitelji. Policija je naknadno izvijestila kako je žena preminula u bolnici. 

Policijski službenici ozlijeđenu ženu izvukli su iz stana te joj je pružena liječnička pomoć, međutim izgubila je bitku za život. Osumnjičeni je pod nadzorom policije. Policija je ogradila ulicu policijskom trakom te ne propušta ni vozila ni pješake. 

"Baš sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7.19 čula pucanj. Sin je izletio na balkon i počeo vikati: 'Upomoć, upomoć! Zovite policiju!' Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla, ogradila je ulicu i rekla nam da se udaljimo s mjesta događaja", ispričala je čitateljica za 24 sata. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
08:58 05.04.2024.

I kae tu strava? Ubojstvo. Upotrebljavate prejake riječi za događaje i ispadate smiješni.

YE
Yeah
09:43 05.04.2024.

U jednom trenutku bijesa oduzeti život majci (svog) djeteta, strava i užas i za pomisliti. Sve je moglo biti drugačije, pomračenje uma se dogodilo.

Avatar Idler
Idler
09:28 05.04.2024.

Upucao ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije