Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Strava u Zagrebu: Mercedes pao sa dizalice i prikliještio mehaničara, na mjestu je umro

Foto: Luka Stanzi/Pixsell
1/6
18.12.2020.
u 20:02

Na terenu su uz policiju bili i vatrogasci s tri vozila s deset vatrogasaca.

Policija je potvrdila dojavu o nesreći u zagrebačkim Gajnicama oko 18,30 sati. Na terenu su i vatrogasci koji su na teren izašli odmah po dojavi s tri vozila i deset vatrogasaca. Očevid je u tijeku.

Prema informacijama od vatrogasaca, Mercedes je pao sa dizalice na mehaničara i priklještio ga. Muškarac je preminuo. Nesreća se dogodila u petak u ulici Medpotoki u zagrebačkim Gajnicama. 

Na terenu su uz policiju bili i vatrogasci s tri vozila s deset vatrogasaca.

Ključne riječi

Komentara 6

JM
ja-ma
00:04 19.12.2020.

Tako mi je poginuo prijatelj 29.12.2001. Ilegalna radionica, bez grabe, slučajno popustila dizalica( možda ju je i udario nogom) i on se ugušio pod autom jer je bio sam u toj šupi. Strašno!

MA
madmaxboy82
09:09 19.12.2020.

Eh, puno je i kao majstora koji dizu auto neznaju di, auto nemozes postavit gdje hoces, , a i svaka dizalica ima rupe da uglavis blokadu, u slucaju da bude sranja dizalica nemoze past na tebe, ja sam koma mehanicar bio nikad mk se ovo nie desilo, i da dizalica bila stara 30god

DA
dado19
01:45 19.12.2020.

R.I.P nemate vi pojma koliko mehaničari stavljaju zivot na kocku sto zbog neispravnih dizalica,sto zbog trulih auta koji se urusavaju kada ih dizes a malo ko se smije usprotiviti pa vratiti auto... Tragedija je kada kompletno trulo auto sa tehničkogg posalju mehaničaru da zamijeni kocionu cijev... To sto rade na tehničkim pregledima i sta pustaju u saobraćaj to je krivicno djelo... Ali eto policija i inspekcije uopšte ne obraćaju pažnju na to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije