Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMERO OZLIJEĐENIH

Strava u Turskoj: Urušio se stup žičare i povukao kabinu među stijene. Jedna osoba mrtva

Members of the Armed Police Force take part in a drill in Kathmandu
NAVESH CHITRAKAR/REUTERS
12.04.2024.
u 23:41

Na mjesto urušavanja poslano je 110 članova tima za hitne slučajeve, a na mjesto su došli i specijalizirani planinari iz drugih dijelova Turske

Jedna osoba je ubijena, a još je najmanje sedmero ozlijeđenih nakon što se stup koji podupire žičaru u Turskoj urušio. Nedaleko od popularnog ljetovališta Antalija došlo je do velikog kvara zbog kojih je osim ljudskih žrtava još 200-tinjak ljudis ostalo zaglavljeno u kabinama u zraku, prenosi The Guardian

U pomoć ukupno 184 osobe dosli su helikopter, potvrdio je gradonačelnik Muhittin Bocek te najavio kako kreću u spašavanje. Kako se navodi, jedna smrt i ozljede uslijedile jer je jedna od kabina u sustavu žičare u Sarisu-Tunektepeu pala među stijene, zajedno sa stupom koji se srušio. 

- Ovdje su naši specijalizirani timovi. Nadamo se da ćemo ih sve spasiti u kratkom vremenu - rekao je gradonačelnik pa kasnije potvrdio kako je petero ljudi iz kabine evakuirano, a još dvoje čeka premještanje. 

Na mjesto urušavanja poslano je 110 članova tima za hitne slučajeve, a na mjesto su došli i specijalizirani planinari iz drugih dijelova Turske. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Drama na Floridi: Policija spašavala ljude koji su zaglavili u vodi usred žestoke oluje

Ključne riječi

Komentara 2

KI
kingtom
23:41 14.04.2024.

korupcija i sultan na djelu

EV
Evojesam
09:20 13.04.2024.

Jedna je osoba "ubijena"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije