Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spuštao se niz tobogan

Strava u slovenskim toplicama: Dječak se utopio u bazenu, policija istražuje slučaj

bazen
Foto: Pixabay/Ilustracija
24.01.2023.
u 09:00

Spasioci su odmah izvukli dijete iz vode i pružili prvu pomoć te pozvali hitnu

Policija nastavlja intenzivno prikupljati podatke o okolnostima tragičnog događaja u Termama Ptuj u subotu kada je dijete umrlo u bolnici nakon utapanja u bazenu. Šestogodišnji dječak se, prema zasad neslužbenim informacijama, spustio s tobogana te se počeo utapati. Spasioci su odmah stigli u pomoć dječaku te je pozvana hitna. Nažalost, dječak je preminuo u bolnici. 

Policija nastavlja intenzivno prikupljati podatke o okolnostima tragičnog događaja u Termama Ptuj u subotu, kada je dijete umrlo u bolnici nakon utapanja u bazenu. Policija nastavlja istragu zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja smrti iz nehaja, priopćila je Policijska uprava Maribor, piše Zurnal24.si.

Kako dodaju, o događaju su obaviješteni dežurni državni tužitelj i istražni sudac, koji su očevid prepustili policiji. O događaju je obaviještena i inspekcija zaštite od elementarnih i drugih nesreća. Dežurni istražni sudac odredio je sudsku obdukciju, a policijski službenici će o svim nalazima izvijestiti Okružno državno odvjetništvo u Ptuju, dodaju iz PU Maribor.

Kako javljaju mediji, dijete je bilo na proslavi rođendana. Spasioci su odmah izvukli dijete iz vode i pružili prvu pomoć te pozvali hitnu. Iz Terma Ptuj u subotu su se oglasili oko tragičnog događaja. "U Termama Ptuj šokirani smo incidentom i izražavamo sućut obitelji", napisali su.

"U trenutku incidenta u vodenom parku nalazilo se potrebno osoblje. Na mjestu incidenta hitnu pomoć su odmah pružili spasioci i pozvana je hitna pomoć čije je osoblje počelo oživljavati dijete. Dječak je odmah prevezen u bolnicu, gdje je kasnije preminuo. Predstavnici Termi Ptuj sudjeluju u postupku s nadležnim tijelima, koja su odmah obaviještena o događaju", dodali su.

Kako se neslužbeno doznaje, zabava na kojoj je bilo desetak djece bila je pri kraju, dio djece još se spuštao niz tobogan s kojeg je nesretni dječak izašao nepomičan i počeo se utapati, Slovenske novice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije