Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ubojstvo

Strava u Sesvetama: Posvadio se s majkom pa je zadavio žicom

adamovec, ubio majku (1)
Foto: Martina Popovčić/Pixsell
1/3
19.02.2012.
u 12:26

U svibnju lani, neslužbeno doznajemo, netko je prijavio nasilje u njihovom domu, a osumnjičeni je od ranije evidentiran zbog nasilja na majkom. Uhićen je u petak.

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 49-godišnjaka iz Jesenovečke ceste u Sesvetama zbog sumnje da je u petak u prijepodnevnim satima ubio 77-godišnjakinju. Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičeni je Ž. D., a žrtva je njegova majka R. J..

Majka i sin živjeli su zajedno sami. Godinama su imali nesuglasica koje su kulminirale u petak. Do stravičnog je čina došlo nakon još jedne svađe.

Kada je pronađena žrtva je imala višestruke prijelome na tijelu, što upućuje da ju je ubojica vjerojatno tukao neposredno do smrti. Tijekom očevida utvrdili su da ju je  zadavio žicom.

U svibnju lani prijavljeno je nasilje u njihovom domu, a osumnjičeni, inače visoke stručne spreme, od ranije je evidentiran zbog nasilja. Uhićen je u petak.

Nakon kriminalističkog istraživanja odveden je pritvorskom nadzorniku. Policija je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu protiv Ž.D. podnijela prijavu za teško ubojstvo.   

Ključne riječi

Komentara 23

JS
jsestak
12:42 19.02.2012.

niš se ne poduzima dok se ne desi zlo

LN
lnikic
13:28 19.02.2012.

piše se JESENOVEČKA CESTA ! ne zove se jesenovac nego JESENOVEC

Avatar Becarina
Becarina
14:24 19.02.2012.

Vjerojatno bezboznik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije