Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obavljena obdukcija

Strava u Sarajevu: Beba zadavljena krpom pa bačena u kontejner

kontejner
Goran Kovačić/PIXSELL
19.06.2014.
u 15:29

Glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić je rekao da istražuju slučaj i tragaju za odgovornom osobom koja je zadavila bebu i bacila je u kontejner.

Dr. Hamza Žujo, specijalist sudske medicine, potvrdio je da je obdukcijom utvrđeno da je beba pronađena jučer u kontejneru u Sarajevu zadavljena krpom, piše Klix.

- Muška beba je rođena živa, nakon čega je vezana krpom u predjelu vrata i zadavljena - kazao je Žujo. Bebu je jučer oko 18.35 sati pronašao građanin i odmah o pronalasku obavijestio policiju.

Glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić je rekao da istražuju slučaj i tragaju za odgovornom osobom koja je zadavila bebu i bacila je u kontejner.

>>Upali u hotel i izrešetali 48 osoba dok su gledale utakmicu Mundijala

>>Pobio civile jer su mu nekoliko dana prije hicem ubili djevojku u Sisku?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije