Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjaju na ubojstvo

Strava u Rijeci: Suprugu pronašao u stanu prerezanog vrata

Očevid u Rijeci (1)
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
23.09.2013.
u 23:51

Susjedi su nagađali da je riječ o samoubojstvu, no očito je da i policija i državna odvjetnica ovu tragičnu smrt smatraju sumnjivom

Milica Zeljić, 57-godišnja Riječanka, pronađena je danas predvečer mrtva u stanu u manjoj kući u Ulici Luki u riječkoj četvrti Mlaka. Iako se okolnosti tragičnog događaja još istražuju, a do kasno u noć trajao je očevid koji je predvodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ivanka Vidović Vinketa. Prva saznanja istražitelje upućuju da bi mogla biti riječ o nasilnoj smrti, odnosno ubojstvu.

Ženu je, doznaje se, prerezanog vrata nešto prije 19 sati pronašao suprug Nediljko koji je u prizemlju ličio i u jednom je trenutku čuo neki udarac u stanu iznad pa se uputio vidjeti što se dogodilo. Kad se uspeo gore i ušao u stan tek korak dva od ulaznih vrata, žena je ležala u krvi. Vrata su navodno bila zaključana. U šoku je, pričali su sinoć susjedi, počeo zapomagati i plakati, pozvana je Hitna pomoć i policija, no ženi nije bilo spasa.

Supružnici Zeljić, oboje umirovljenici, u ovom su stanu živjeli od prije godinu dana kada su ga dobili od Grada. Prije su godinama bili podstanari u kući u istoj ulici i svi ih znaju kao mirne i drage ljude, u dobrim odnosima sa svima, no pričaju i kako je Milica, otkako joj je prije desetak godina umro sin, imala psihičkih tegoba i čak je više puta pokušala počiniti samoubojstvo. Posljednjih je dana, ispričali su, djelovala nekako izgubljeno. Upravo zato susjedi su nagađali da je moguće da je žena presudila sama sebi, no očito je da i policija i državna odvjetnica ovu tragičnu smrt smatraju sumnjivom pa se okolnosti detaljno istražuju.

Po nalogu državne odvjetnice, nakon što su izuzeti tragovi i obavljen preliminarni pregled, tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će biti obavljena obdukcija.

>>U riječkom stanu pronađena mrtva žena. Sumnja se da je ubijena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije