Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U METKOVIĆU

Mladić poginuo u požaru, policija otkrila kako je došlo do buktinje

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Jurica Galoic/PIXSELL
07.12.2020.
u 13:45

U stanu su još bili stariji muškarac i žena, koje su vatrogasci uspjeli izvući i oni nisu zadobili tjelesne ozlijede opasne po život

Noćas, oko 1,35 sati, Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu o požaru u stanu u ulici Ante Starčevića u Metkoviću. Odmah po zaprimljenoj dojavi na mjesto događaja upućene su sve žurne službe, odnosno hitna pomoć, vatrogasci i policija. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da gori stan na trećem katu stambene zgrade iz kojeg su evakuirani stariji muškarac i žena, dok je muškarac u dobi od 33 godine, na žalost, preminuo.

Zbog opasnosti od širenja požara i dima evakuirani su svi stanari zgrade, a požar je lokaliziran jutros u 6 sati, izvijestila je PU dobrovačko-neretvanska.

Tijelo preminulog 33-godišnjaka je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok njegove smrti. Očevidom na mjestu požara koji je noćas, oko 1,35 sati, izbio u stanu u ulici Ante Starčevića u Metkoviću, utvrđeno je da je uzrok požare tehničke naravi, odnosno da je do požara došlo zbog kratkog spoja na utičnici na koju je bila spojena termoakumulacijska peć u dnevnom boravku stana.

Metković NEWS je objavio video s mjesta tragedije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije