Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Strava u Ljubljani: Mladić (22) ubio sestru, oca i majku pa sebe

Foto: Planet TV
1/3
10.11.2020.
u 13:27

Osumnjičeni do sada nije optuživan ni za koje kazneno djelo, niti postoji naznaka da je unutar obitelji bilo spora. Vatreno oružje bilo je u vlasništvu 60-godišnjeg pokojnika

Strašan zločin dogodio se u Ljubljani. U području Janče 22-godišnjak je ubio troje članova svoje obitelji, a nakon toga i sebe.  Brutalan zločin dogodio se u ponedjeljak navečer. Policija je izvijestila da su osobe stare 26, 56 i 60 godina preminule nakon ranjavanja. Policija je prilikom dolaska u kuću našla četiri tijela, među kojima i tijelo 22-godišnjaka.

Foto: Planet TV

Valter Zrinski, načelnik Odjela za opći kriminal Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Ljubljana, dao je izjavu o tragičnom događaju.

Rekao je da je 26-godišnjakinja jučer oko 21 sat pozvala policiju u pomoć. Odmah nakon toga nazvao je i 22-godišnjak koji je rekao da je ubio svoju obitelj i da je naoružan. Osumnjičeni do sada nije optuživan niti postoji naznaka da je unutar obitelji bilo spora. Vatreno oružje bilo je u vlasništvu 60-godišnjeg pokojnika. Njihovi susjedi i mještani su u šoku, kažu kako je to bilo složna obitelj i nisu očekivali ovakvu tragediju, javlja 24ur .

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:17 10.11.2020.

Čudim se da sad nema komentara onog sljovenjca koji voli pametovat i držat nama prodike.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
16:06 10.11.2020.

Susjedi u nevjerici kazu da je bio dobro odgojen mladic, uvijek bi pozdravio.

DA
DarthVader
13:31 10.11.2020.

Ipak su i oni na Balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije