Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz cestu

Strava u Italiji: Muškarac pronađen obješen sa povezom preko očiju, imao je znakove mučenja

The A12 Will Be Closed To All Traffic - Woerden
Utrecht Robin/ABACA
24.09.2023.
u 18:42

Osoba koja je objesila tijelo, dodatno je učvrstila špagu kopčama za zaštitnu ogradu. U blizini je pronađena i samoljepljiva traka, vjerojatno ona koja je korištena za vezivanje nogu.

Tijelo muškarca, dobi između 40 i 50 godina, pronađeno je, 24. rujna, u jutarnjim satima uz dionicu ceste Grande Viabilità Triestina koja povezuje Trst s talijanskom i slovenskom autocestom.

Muškarac je pronađen vezanih nogu samoljepljivom trakom i s povezom na očima. Imao je ozljede na tijelu i  znakove mučenja poput opeklina, posjekotina... Karabinjeri su na mjestu tragedije, piše Il Piccolo.

Tijelo je pronađeno obješeno špagom na zaštitnoj ogradi, s vanjske strane ceste to područje je slabo vidljivo onima koji prolaze automobilom, a uočili su ga radnici koji su trebali započeti radove na održavanju. Zbog stanje u kojem je pronađeno, tijelo se tamo nalazilo najmanje nekoliko dana.

POVEZANI ČLANCI:

Osoba koja je objesila tijelo, dodatno je učvrstila špagu kopčama za zaštitnu ogradu. U blizini je pronađena i samoljepljiva traka, vjerojatno ona koja je korištena za vezivanje nogu. Žrtva nije tamne rase iako nije isključeno da je tamne puti. Još se ne zna je li riječ o talijanskom ili stranom državljaninu.

Smatra se da je ovo bilo ubojstvo s porukom usmjerenom prema drugima odnosno, upozorenje. Tijelo su uklonili vatrogasci. Istraga će započeti pregledom snimaka videonadzornih kamera postavljenih duž dijela autoceste s koje se za nekoliko minuta stiže preko granice, u Sloveniju.

>> VIDEO Načelnik Sektora kriminalističke policije Krunoslav Patača o tragediji u Osijeku

 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
22:07 24.09.2023.

Mora neka srpska nejac a ubili ga vatikanski helebardisti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije