Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija poziva na oprez

Strava u Istri: Djevojka (22) skočila u more s visine od 14 metara i teško se ozlijedila

Foto: JVP Pula
1/2
22.07.2021.
u 11:58

Policajci su utvrdili da je 22-godišnja Francuskinja skočila sa stijene visoke 14 metara te je pri padu nekontrolirano leđima udarila o vodu

Teške ozljede zadobila je u srijedu 22-godišnja francuska državljanka prilikom skoka u more sa stijene visoke 14 metara te je zadržana na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, izvijestila je u četvrtak istarska policija.

Policiji je popodne dojavljeno da je u uvali Velika Kolobarica na rtu Kamenjak u Premanturi prilikom skakanja u more ozlijeđena žena. Policajci su utvrdili da je 22-godišnja Francuskinja skočila sa stijene visoke 14 metara te je pri padu nekontrolirano leđima udarila o vodu.

Liječnička pomoć pružena joj je u pulskoj bolnici gdje je zbog teških ozljeda zadržana na liječenju.  Kako bi se izbjegli ovakvi događaji, Policijska uprava istarska upozorava hrvatske građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine. Poziva ih i da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje ili je skakanje zabranjeno.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Idler
Idler
12:35 22.07.2021.

Ovdje dubina uopće ni bitna ak je s 14 metri flisnula "kak fosna" na mosku pivršinu. Nadam se kak bude se vredu.

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
12:40 22.07.2021.

Svaka se škola plaća. Nadam se da će ona ovu proći hodajući.

5S
505.scrtom
12:50 22.07.2021.

nedavno influencerica se pokliznula sa planine u provaliju da svima pokaže kako je lijepo ,na žalost po zadnji puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije