Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati motivi

Strava u BiH: Pomahnitali muškarac ubio tri osobe

Bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.03.2017.
u 22:11

Nagađa se kako je ubojstvo počinila osoba koja je nelegalno sjekla šumu a pokušao je spriječiti šumare da zaplijene stabla koja je ranije posjekao.

Tri osobe ubijene su u utorak kod Donjeg Vakufa u središnjoj Bosni a počinitelj tog zločina uhićen je u večernjim satima dok se njegovi motivi još utvrđuju, potvrđeno je iz lokalne policije.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova županije Središnja Bosna Rusmir Prohan izjavio je kako je policija dojavu o ubojstvu dobila oko 16 sati a odmah su na teren upućene sve raspoložive snage uključujući i "specijalce".

Očevidom je utvrđeno kako su iz vatrenog oružja ubijena dva zaposlenika županijske uprave za šumarstvo i jedan vozač traktora koji je, po svemu sudeći, bio angažiran na izvlačenju nelegalno posječenih stabala.

Televizija Federacije BiH (FTV) izvijestila je kako su policajci oko 19 sati uhitili ubojicu nakon višesatnih pregovora o predaji.

Nagađa se kako je ubojstvo počinila osoba koja je nelegalno sjekla šumu a pokušao je spriječiti šumare da zaplijene stabla koja je ranije posjekao.

>>Obrat na suđenju za ubojstvo navijača Sarajeva. Vještak: Knezović nije mogao pucati iz te pozicije!

>>Vlado Zec ima novu karijeru: Skoro sam umro kada sam čuo da je stadion prodan za samo dva milijuna

Komentara 1

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
11:09 22.03.2017.

Da nije neki miroljubivi alahovac pa mu sakrivate ime

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije