Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u BIH

Preminula djevojčica (4) koja je satima bila u zaključanom autu, patolog: Bilo je kao u pećnici

Policija BiH
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autori: Vecernji.hr, Hina
01.08.2021.
u 16:55

Iz Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci potvrdili su kako istražuju slučaj smrti djeteta koje je u subotu pronađeno mrtvo u automobilu parkiranom u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Donja Piskavica.

Četverogodišnja djevojčica tragično je preminula u okolici Banje Luke u BiH nakon što je satima bila u zaključanom automobilu, izvijestili su u nedjelju lokalni mediji. Iz Okružnog tužiteljstva u Banjoj Luci potvrdili su kako istražuju slučaj smrti djeteta koje je u subotu pronađeno mrtvo u automobilu parkiranom u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Donja Piskavica.

Pozivajući se na izvore bliske istrazi, portal "Nezavisnih novina" objavio je kako je djevojčica umrla zbog visokih temperatura a nije jasno zbog čega su je članovi obitelji ostavili samu u automobilu.

Kako je agenciji Srna rekao patolog i direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan, curica je umrla zbog pregrijavanja.

"Auto je bio na suncu, a unutra je bilo kao u pećnici", rekao je Karan, koji je radio obdukciju po nalogu dežurnog tužitelja.

Ključne riječi

Komentara 8

GO
GorenjeHiSense
12:04 02.08.2021.

Imali smo i u hrvatskoj nalik slucaj, kad je otac zaboravio djete u autu i krenuo na posao....

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
22:59 01.08.2021.

Roditeljima želim istu sudbinu ali da ih se roka adrenalinom dok se kuhaju u peći da što dulje ostanu budni

KA
kažemja
12:55 02.08.2021.

Nikad, ali baš nikad ne mogu razumjeti ni shvatiti da se ovakve stvari dešavaju. Apsolutno nikakvog ni najmanjeg razumijevanju ili opravdanja ne treba imati prema ljudima koji mogu biti tako nemarni, okrutni i bez osjećaja za bilo koga a kamoli ne za svoje dijete. Minimalno 20 godina robije i još ih povremeno stavljati u kipući auto i i izvaditi ih u zadnji čas da ne krepaju. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije