Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINULA JE

Strava u Berlinu: Djevojčica (5) pronađena u grmlju s ubodnim ranama, policija uhitila mladića (19)

Police operation underway in Berlin after alarm at job centre
MICHELE TANTUSSI/REUTERS
24.02.2023.
u 15:09

O cijelom slučaju oglasila se i gradonačelnica Berlina Franziska Giffey koja je putem Twittera uputila sućut obitelji i roditeljima

Policija u Berlinu uhitila je 19-godišnjaka nakon što je 5-godišnja djevojčica pronađena u parku u Pankowu, nedaleko od nastambe za koze gdje djeca mogu hraniti životinje, s ubodnim ranama od kojih je preminula u bolnici. Cijeli slučaj užasnuo je Njemačku, a policija trenutno neslužbeno sumnja da se radilo o muškoj dadilji koji je čuvao djecu. 

Djevojčica se, naime, vodila kao nestala tri sata prije nego što su je pronašli prolaznici u grmlju u utorak poslijepodne. Helikopterom je nakon trosatne potrage prebačena u bolnicu, no ubrzo je podlegla teškim ozljedama. Policija je ubrzo uhitila 19-godišnjaka nedaleko od mjesta zločina, a njemačka policija smatra kako kazneno djelo nema seksualan motiv, što je potvrdila i obdukcija tijela, prenosi Bild.de.  

- Navodni počinitelj je njemačko-turčin. Žrtva ima njemačko-poljsko-turske korijene - potvrdio je glasnogovornik policije. U međuvremenu, berlinska policija nastavlja istraživati moguće motive zločina, zbog čega su u četvrtak ispitani svjedoci i pronađeni novi tragovi. 19-godišnjak nakon uhićenja nije komentirao sumnje koje se za njega navode.

O cijelom slučaju oglasila se i gradonačelnica Berlina Franziska Giffey koja je putem Twittera uputila sućut obitelji i roditeljima. ''U šoku sam. Moje misli su s roditeljima djevojčice i njihovim najmilijima. Slama mi srce i duboko sam ožalošćena'', napisala je.

>> VIDEO Perušić: U okolici Čanka poginulo dvoje pirotehničara

Komentara 3

PO
poluprovokator
16:30 24.02.2023.

Njemačko-turčin. Užasno i tužno.

WT
WTF!
21:34 24.02.2023.

Willkommen......

Avatar Navajo
Navajo
18:31 24.02.2023.

Horrible crime! Užasno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije