Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema preminulih

Užas na autocesti A3: U sudaru četiri automobila i kamiona ozlijeđeno čak 11 ljudi

24 sata
28.08.2021.
u 11:49

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko  7 sati.

Jedanaest je osoba ozlijeđeno u sudaru teretnog i četiri osobna automobila u subotu na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između Križa i Ivanić-Grada u smjeru Bregane, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko  7 sati. Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok sudara. Prema medijskim navodima riječ je o lančanom sudaru ukupno pet vozila, kamiona i četiri osobna automobila. Neslužbeno se doznaje da je među 11 ozlijeđenih osoba jedna teško, a 10 lakše ozlijeđeno.

Promet na toj dionici autoceste A3 je ponovno uspostavljen.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:40 28.08.2021.

Malo je i udesa koliko ljudi ne drže razmak na autoputu. A i kamiondžije se znaju voziti doslovno na manje od 10m jedni iza drugih.

FO
fortinaf
14:45 28.08.2021.

D*bili koji zaobilaze kolonu po zaustavnoj traci trebaju se naplacati masne kazne mamu vam seljacku... To tako ne radite u vasim zemljama dojčlandu i italiji a ovdje možete jer vam se dopušta svašta... bando

ŠO
šolman
16:20 28.08.2021.

Vozim staru Daciu iz 2006. Ne znam zasto ali pacijenti na autoputu su alergicni su kad sam u pretjecajnom traku. Svjestan sam ogranicenja svog auta pa pretjecem kad je zaista sigurno i kad iza mene nema auta u blizini. Medjutimm nekad je u pretjecajnom traku guzva i vozi se u koloni. E tada pacijenti pocinju divljati i meni koji sam zadnji u toj koloni pocinju blicati, trubiti, fakticki ulaziti mi u prtljaznik. Na koncu predju u desni trak uguraju se izmedju mene i auta ispred. Nekad se vozim iza takvih i po deset minuta nakon sto me preteknu jer naravno zbog guzve ne mogu proci dalje, a nisu toliko bijesni ako je ispred njih kakav Opel ili Skoda. E takvi su izazvali ovu i vecinu drugih nesreca na autoputu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije