Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovorili se

Strauss-Kahn i sobarica riješit će spor financijskim sporazumom

direktor MMF-a (1)
REUTERS/PIXSELL
30.11.2012.
u 16:01

Francuski dnevni list Le Monde objavio je, citirajući izvore bliske Strauss-Kahnu, da su se strane dogovorile o isplati 6 milijuna dolara

Bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn i sobarica koja je prošle godine protiv njega digla građansku tužbu za seksualno napastovanje dogovorili su se sudski spor riješiti financijskim sporazumom, tvrde izbori bliski slučaju, javlja Reuters.

Dok je izvor u New Yorku upozorio da bi se financijski dogovor mogao raspasti, francuski dnevni list Le Monde objavio je, citirajući izvore bliske Strauss-Khanu, da su se strane dogovorile o isplati 6 milijuna dolara.

Le Monde je objavio da će se 63-godišnji Strauss-Kahn i sobarica Nafissatou Diallo susresti sa sucem u New Yorku 7. prosinca da potpišu financijski sporazum i tako završe aferu koja je uništila Strauss-Kahnovu karijeru u Međunarodnom monetarnom fondu i razorila njegove predsjedničke ambicije.

– Pregovori se vode mjesecima, a sporazum bi trebao biti potvrđen početkom idućeg tjedna – kazala je Michele Saban, prijateljica Strauss-Kahna, Reutersu u Parizu. Nije kazala o kojem je iznosu riječ.

>> Dominique Strauss-Kahn podnio prijavu protiv sobarice

Komentara 1

DU
Deleted user
16:27 30.11.2012.

Nema bez predodnošajnog ugovora ništa više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije