Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz:
Povratak na članak

'Strategija obrazovanja Andersenova je bajka, ministar je lagao prosvjetarima'

HDZ je komentirao jučerašnje izjave ministra Vedrana Mornara kako se nada rebalansu proračuna kako bi imao za plaće prosvjetara za prosinac

Komentari 3

DU
Deleted user
12:38 14.10.2014.

Žao mi je što je gosp. Mornar upao među ovu šaku jada od ministara.Ni jedan, na čelu sa Milanovićem, mu nije ni do koljena.

VL
KK
kroki.krokic1
11:06 14.10.2014.

pravi se javili, prosjek stručne spreme im je krivotvorena diploma, našim političarima zaista nije važno obrazovanje nacije jer što bi primitivcu nekakav intelektualac mahao pod nosom nekakvim vrijednostima u kojima se on ne nalazi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.