Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUVLADIN PROTEST
Povratak na članak

Strašni prizori s ulica Hong Konga: Policija ispalila suzavac na prosvjednike

Mnogi su pjevali britansku i američku himnu, nosili višenacionalne zastave i tražili neovisnost, što je crvena linija čelnicima KP u Pekingu koji su obećali skršiti svaki takav pokret.

Komentari 7

Avatar oxi
oxi
19:33 02.11.2019.

Pa ovo je nešto prestrašno, ispališe suzavac 😱😱😱

VL
Avatar navijač
navijač
14:23 02.11.2019.

Takva je napredno - ljevičarska vlast. To bi trebalo našim prosvjetarima , da vide kakp se drži do "dostojanstva" i kako se cijeni nečiji rad.

VL
Avatar Luring
Luring
13:54 02.11.2019.

Komunjare

VL
PL
@ploto@
12:41 03.11.2019.

Strašni prizori i pogled na tisuću huligana koji razbijaju i pale.Trebaju ih Kinezi sve razbit i onda poslati u radni logor na preodgoj.

VL
TO
Toni66
23:32 02.11.2019.

Strašni prizori s ulica Hong Konga: Policija ispalila suzavac na propovjednike; Koji kreteni do sada su to gledali i ništa poduzeli eto što su si dozvolili idiotsku sramotu i toliku štetu da im teroristi tamo učine .. Da su malo malo pametniji bili ne bi se to uopće smjelo dogoditi ... Koliko Milijardi štete su im nanijeli smo zbog toga što su hitjeli da se kriminalcima može suditi van Hong Konga , te su nakon prvog prosvjeda odmah popustili i odustati a dečki su vidili da su kukavice na vlasti .... Sada kad im oderu po 15 godina za terorizma mnogima onda će se naravno demokrati iz Amerike i eu morati stati na stranu "prosvjed nika" buniti i sankcionirati KInu Poznati scenariji - Kad to Španjolci tako presude nema nitko da pisne van Kapelanije.. Od tamo ne smiju više ni obavještavati redovito ljude što se to događa u EU .robiji ... Kao tamo nema ništa više i sve je opet ok.. kako je lako manipulirati sa maj umnima kad ih puno ima ...

VL
TO
Toni66
23:48 02.11.2019.

Konačno da policija radi svoj posao nakon toliko mjeseci i toliko milijardi štete tamo . Policija radi smo to što im politika naredi . Politika u nekim državama "donese zakone" za demokrate pa šalje policiju na ceste da pljačka jua ju građane- da ih deru kao ovce koji imaju novce i to je sve..... A ljudi dalje stradavju kao nikada di sada jer ne poduzimaju ono što bi trebali da investiraju u sigurnost i izgradnju prometnica ,.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.