Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija dobila dojavu

Strašni klaunovi i u Petrinji?

klaun
Foto: Screenshot
1/2
20.10.2016.
u 10:35

Najnoviji slučaj je iz Petrinje kada je u četrvtak u OŠ Mato Lovraka izbila histerija oko navodne pojave klaunova u blizini škola

Prema svemu sudeći, gerila marketinška kampanja za novi film "It" (Ono) o strašnom klaunu Pennywiseu čini se da je, spontano, stigla i u Hrvatsku. 

Naime, inscenirane pojave strašnih klaunova na američkim ulicama prelile su se na europske ulice, a manija je stigla i u Hrvatsku. Doduše, brojni slučajevi pojave klaunova po svijetu više ni nisu dio kampanje, nego trenda.

Najnoviji slučaj je iz Petrinje, kada je u četvrtak u OŠ Mato Lovraka izbila histerija oko navodne pojave klaunova u blizini škola. U policiji nam potvrđuju da su dobili poziv ravnateljica, da je policija izašla na teren, no i da je utvrđeno da nikakvih klaunova bilo nije jer ih nitko nije ni vidio.

Vjerojatno su se djeca zaigrala.

A onaj film iz prve rečenice teksta je remake popularne istoimene serije snimljene 1990.  i koja se i kod nas prikazivala. Riječ je o ekranizaciji  romana Stephena Kinga, a u američka kina stiže u jesen 2017. Pozornost je film već dobio.

>>Djeca tvrde da ih plaše i spopadaju jezivi klaunovi po ulicama

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:30 20.10.2016.

mene će sigurno jako uplašiti.... na cesti se zna kako se ponaša. svatko tko izađe na prometnu ulicu i izvodi kerefeke, nastrada. previše ljudi gine u prometu, i ne treba još i ovo. samo nek izlete, mogu i pred kamion,ion, vlak. maska tu ne pomaže puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije