Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINA

"Strašni" Jankukovič nije se pojavio na sučeljavanju s "lijepom Julijom"

Lijepa Julija sama je bila u TV showu
AFP PHOTO
02.02.2010.
u 17:26

Viktor Janukovič odbio je pojaviti se na televiziji, a “lijepa Julija” smatra da nije došao jer se boji nje odnosno njezine verbalne superiornosti.

Trebalo je to biti predsjedničko sučeljavanje, ali se na kraju pretvorilo u monolog kandidatkinje Julije Timošenko. Odnosno, u razgovor između nje i voditelja šoua koji se otegnuo u cijelih 90 minuta.

Viktor Janukovič odbio je pojaviti se na televiziji, a “lijepa Julija” smatra da nije došao jer je se boji. U svakom slučaju, Janukoviča bi kukavičluk mogao skupo stajati u drugom krugu izbora jer će Ukrajinci zasigurno cijeniti Julijinu verbalnu pobjedu.

Komentara 8

BT
bili-tartuf
18:06 02.02.2010.

...pa, mozda su ga prije tribali obavjestiti i pozvati na Tv-Show..??

JA
jarac
18:09 02.02.2010.

Možda je čovjek ipotentan!!!!!!!!

OB
-obrisani-
18:13 02.02.2010.

Kuku lele! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije