Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Detalji nesreće u Murskom Središću 'Nedaleko se trebao parkirati i nastaviti put u ponedjeljak'

Foto: emedjimurje.hr
1/6
06.12.2019.
u 16:58

Očevid će utvrditi detalje nesreće.

Danas u 14.46 sati u Murskom Središću, u ulici Josipa Broza 79, poginuo je vozač kamiona. Prema informacijama iz Policijske uprave međimurske, na državnoj cesti udario je u ogradu i obiteljsku kuću. Preminuo je na mjestu događaja. 

Prema neslužbenim informacijama Međimurskih novina, poginuli vozač je 57-godišnjak iz Vugrišinca.

Kako je riječ o vozaču s dugogodišnjim iskustvom, vjeruje se kako je do nesreće došlo zbog zdrastvenih problema vozača. No to će pokazati obdukcija koja bi trebala utvrditi uzrok smrti. 

- Kako sam čuo od policije, nije bilo tragova kočenja - rekao je Josip Toplek, vlasnik tvrtke za koju je radio preminuli vozač,  za 24sata i dodao: - Radio je za mene 15 godina, imao je dvoje djece 

 Kaže da je imao samo pet kilometara do parkinga na kojem je trebao parkirati i u ponedjeljak nastaviti put.

 

Komentara 8

MA
matan91
16:56 06.12.2019.

Žao mi je vozača, ali i ovdje se pokazuje nebriga politike za ljude. Koliko puta je upozoravano da šleperi idu običnim cestama umjesto autocestama? Baš su se ljudi iz Murskog Središća bunili što im kamioni uništavaju kuće svakodnevnim prometom. Zar treba čekati da netko pokupi djecu na nogostupu? Ma, sramota svih institucija ove države je ovo.

ZO
Zooltan
17:38 06.12.2019.

Kuća se ne gradi uz glavnu prometnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije