Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržan je u bolnici

Strašna nesreća na Braču: Radniku kamenoloma amputiran dio ruke

Pu?iš?a: Tvrtka Jadrankamen u ste?aju ponovno pokrenula proizvodnju
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/2
15.06.2023.
u 11:19

Ozlijeđenom muškarcu organiziran je helikopterski transport do splitske bolnice​ gdje su liječnici utvrdili tešku tjelesnu ozljedu.

U ​nesreći koja se u srijedu oko podneva dogodila u kamenolomu na otoku Braču 53-trogodišnji muškarac ostao je bez dijela ruke, doznaje se u četvrtak u splitskoj policiji.

Nesreća se dogodila u ​kamenolomu u mjestu Pučišćima oko podneva, u kojoj je 53-godišnjaku stroj zahvatio ruku.​ Ozlijeđenom muškarcu organiziran je helikopterski transport do splitske bolnice​ gdje su liječnici utvrdili tešku tjelesnu ozljedu te je radniku amputiran dio ruke​.

 Zadržan je u bolnici na daljnjem liječenju.​ ​O nesreći na radu u kamenolomu u Pučišćima obaviješten je i nadležni Državni inspektorat zaštite na radu koji je preuzeo slučaj.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Tragedija u trgovačkom centru: Ženu prikliještila hidraulična preša za karton, preminula je

Komentara 1

LJ
ljeto90
16:15 15.06.2023.

Koliku će mirovinu dobiti bit će jedno 300 eura??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije