Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Strankama novca nikad dosta, osobito iz proračuna

Kome doniraju tvrtke očito je iz podatka da su se donacije HNS-u nakon ulaska u Vladu utrostručile

Komentari 4

Avatar VinkoL
VinkoL
17:37 30.03.2019.

Iva Boba Valentić, stranke lovu koju dobiju troše na promidžbu, štampanje letaka, plakata, objave u medijima, radio i tv emisijama.... a od tih djelatnosti živi dosta Hrvata. I dio vaše plaće je od toga, taj novac ne završava izvan Hrvatske kao npr. dobit od vašeg gazde, kao npr. lova raznih Todorića, Mamića... Bitno je da je sve transparentno, a kome ću ja dati svoj novac moja je stvar. I bolje da cirkulira nego da ju držim u čarapi, kaj ne?

VL
LA
laganela
12:36 30.03.2019.

Mediji trebaju biti iskreni..medijima, PR-ovcima i ostalima odgovara da su političke stranke pune love, da plaćaju oglasni prostor i PR uratke svake vrste.. mediji više bez "inputa" love od politike i vlasti ne mogu opstati..

VL
DI
Direkt
08:39 30.03.2019.

Točno, stranke,uhljebi,branitelji,domoljubi,desničari i Ankica obožavaju sisati proračun.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.