Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve veći gafovi
Povratak na članak

Stranka umirovljenika: Milanović srozao ugled i značaj institucije predsjednika države

Poručili su predsjedniku Republike da prije nego što li predbacuje drugima da nisu imali plebiscitarnu podršku, prvo pogleda onu svoju, za koju tvrde da je "sada sigurno već i manja".

Komentari 8

DH
dalibor.hren
08:25 31.05.2020.

Ovo nisu gafovi, već nekultura, bezobrazluk, primitivizam i samovolja jednog bolesnika!

VL
DU
Deleted user
09:05 31.05.2020.

Nije on sam u gafu. A ocito su svi gaferi koji takve gafere birali. Socijaldemokrati komunisti bivsi komunisti u HDZ gafu sve je to veliki gaf. Gaferi smo i biraci jer se gafiramo na izborima. Ak nisi selfie gafer ljevicarr ili gafer u HDZ u nisi zamjecen ne vidis se nisu u centru paznje samo se cajke broje to je cijela istina. Biti na sa postom FB izvaliti gaf i smatrati se pametnim e to je gaf.

VL
IB
iva.begovic
08:58 31.05.2020.

Predsjednik treba raditi na jačanju zajedništva. I zatomiti osobne političke stavove i frustracije. Nije bez razloga zakonska obveza predsjednika da svoju stranačku pripadnost stavi u mirovanje. Pa zašto onda i svoja osobna razmišljanja koja ne pridonose zajedništvu ne bi stavioo u mirovanje. Pogotovu sada kada je ionako dovoljno teško zbog koronakrize. Nakon ovih izbora priželjkujem veliku koaliciju jer nije vrijeme za podjele.

VL
NE
neboiznadzagreba2
08:17 31.05.2020.

Jesu li to oni koji su donedavno bili bandićevci, a sad bi u Sabor pod Škorinim patronatom?

VL
SN
Snowman
10:15 31.05.2020.

Sta se sad zalite, kao prvo vi ste ga birali, jer vam KGK nije valjala a u stvari je Hrvatsku u svijetu pokazala u najljepsem svijetlu. Sad imate sto ste zasluzili. Milanovic je pametan, on si je , dobar ili los, osigurao dobru i sigurnu penziju.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
08:31 31.05.2020.

Stranka umirovljenika,ma gdje takva stranka ima jos na svjetu,kod nas ce se uskoro osnovati stranka gayeva,lezbi,cobana,......

VL
MA
marijanka
09:24 31.05.2020.

Dokazat ce se da je Milanovic sa puno toga u pravu (jednog dana)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.