Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Lucić napustio SDP

Stranka Milana Bandića dobila prvog načelnika u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Hrvoje Lucić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
19.01.2016.
u 19:00

Pomogao nam je kada nam je bilo najteže. To se ne može niti smije zaboraviti. Smatram kako je Bandić jedini istinski socijaldemokrat u Hrvatskoj, ističe Lucić koji je postao prvi Bandićev načelnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Hrvoje Lucić, načelnik Općine Gunja i jedan od najpoznatijih načelnika iz redova SDP-a, od prije nekoliko dana novi je član stranke Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti. Prema riječima Lucića on je 4. siječnja podnio ostavku na članstvo u stranci.

– Odgovor da sam brisan iz redova SDP-a dobio sam dva dana poslije. Izgleda da su jedva čekali da me se riješe – kroz smijeh kaže Lucić koji je široj hrvatskoj javnosti postao poznat tijekom poplava županjske Posavine i Gunje. Govoreći o razlozima istupanja iz SDP-a, Lucić kaže kako je osnovni razlog neslaganje s županijskim vodstvom stranke dodajući kako se radi o ljudima koji ne prihvaćaju tuđe mišljenje i provode samovolju.

–  Već dugo smo mi u sukobu i ja sam još prije izbora odlučio da ću napustiti stranku, ali nisam to htio tada objavljivati da joj ne bih naštetio. Dokle god su oni na tim pozicijama, ja ne mogu i ne želim biti dio tog tima. Predsjednik Zoran Milanović je krasan čovjek i protiv njega, kao i protiv ostalih članova iz vrha stranke, nemam ništa protiv. Problem su mi predstavljali ljudi na lokalnoj razini – kaže Lucić koji je odmah prešao u stranku Milana Bandića.

Kaže kako je pristup Stranki rada i solidarnosti logičan jer u HDZ ne može, a da je s Milanom Bandićem prijatelj otprije. Podsjeća i kako su i Bandić i grad Zagreb iznimno puno pomogli Gunji nakon poplave kao i da se i sam Bandić direktno uključio u osiguravanje pomoći na razne načine.

– Pomogao nam je kada nam je bilo najteže. To se ne može niti smije zaboraviti. Smatram kako je Bandić jedini istinski socijaldemokrat u Hrvatskoj, ističe Lucić koji je postao prvi Bandićev načelnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji. 

>> "Zloglasni" Zamp opet svoje domoljublje iskazuje na djelu – gradit će vrtić u Gunji

Komentara 12

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
10:59 20.01.2016.

Obična kockarska lopina koja je na prevaru došao na vlast u Gunji!

JO
jozomeda
20:24 19.01.2016.

gdje je zapela obnova moje kuće gospodine LUCIĆU.

DU
Deleted user
20:57 19.01.2016.

Poslije gubitka Raba i sad Gunje, SDP ostaje na par županija i nekoliko pašaluka,još malo biti će kao HNS,svi članovi će biti članovi vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije