Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA MOL-INA
Povratak na članak

Strani mediji o presudi Sanaderu: 'Novo poglavlje u pravnoj sagi koja traje već gotovo jedno desetljeće'

Mađarska novinska agencija MTI prenosi reakciju mađarske tvrtke koja izražava "razočaranje" presudom, navodeći da su mađarski sudovi, ali i nezavisna Komisija UN-a za međunarodno trgovačko pravo (UNCITRAL), ustvrdili da u slučaju Ina-MOL nije prekršen zakon.

Komentari 3

GL
GlennMiller
17:39 30.12.2019.

Živio sam u Hrvatskoj, a sada već duže vrijeme živim u Mađarskoj. Tu nema pravne države, lopovluk i korupcija caruje. a riba smrdi od glave. No, da ne duljim ... Hernadi je jedan od glavnih kompanjona Orbanu. čak zajedno gledaju nogometne utakmice. Orban i sam maksimalno "mariše" lovu, treba samo pogledati izvještaj ekonomskog magazina FORBES, gdje se on prikriva pod krinkom Mesaroša. a već je na ljestvici najbogatijih na svijetu. Iako sam ja po narodnosti Mađar, ja i dalje volim Hrvatsku, zato mi teško pada da puno Hrvata veliča lopinu Orbana. U ovom slučaju on će maksimalno braniti svog korumpiranog kolegu Hernadija.

VL
GE
geez
20:15 30.12.2019.

Jako su bitni srbski komentari. Bravo VL!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.